Kurser/foredrag og om mig

Kurser/foredrag

Følg løbende med her på hjemmesiden
– nye kurser vil blive annonceret på forsiden.


Om mig

Klinikkens indehaver er Kirsten Palmvang, født 1955, statsautoriseret klinisk diætist og cand. scient. soc.

Jeg har 10 års erfaring som diætist/vejleder i klinisk ernæring fra københavnske hospitalers medicinske (bl.a. endokrinologisk-, og onkologisk-) og kirurgiske afdelinger, fra en børneafdeling og fra et geriatrisk genoptræningscenter. Overvægt eller undervægt var i alle afdelinger de gennemgående temaer.

Spiseforstyrrelser har jeg arbejdet sammen med psykologer om: Anoreksi, bulimi, tvangsoverspisning (BED) og ortoreksi (overdrevet fokus på sundhed og det at spise sundt).
Hos voksne klienter: I Det gule Hus på Nørrebro under Rigshospitalets psykiatriske afdeling. Hos børn: På børneafdelingen, Glostrup Hospital. Nogle børn med diabetes igennem hele barndommen udviklede i puberteten anoreksi.

15 års erfaring som lektor og underviser på lærer-, pædagog, sygeplejeuddannelsen og på uddannelsen til professionsbachelor i ernæring og sundhed – og jeg har været sundhedskonsulent i kommuner.

15 år som censor for Undervisningsministeriet på læreruddannelsens undervisningsfag (linjefag), madkundskab, på uddannelsen til professionsbachelor i ernæring og sundhed og på den pædagogiske diplomuddannelse i sundhed.

Altid har jeg beskæftiget mig med emnerne sundhed og sundhedsfremme - ernæring, mad, måltider og fødevarer.

Jeg ser mig selv først og fremmest som formidler og har ikke nogen større glæde, end når jeg kan formidle svært stof, så det bliver let at forstå for ”ikke fagfolk”, dvs. så mennesker også uden specielle forudsætninger kan opleve den største succes.Klinisk diætist v./ Kirsten Palmvang

v/ Kirsten Palmvang
Bispehøjen 86
4300 Holbæk
Cvr. 35941088

Tlf. 22295876
E-mail: kirsten.palmvang@gmail.com

Åbningstider

Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk