Kurser/foredrag og om mig

Kurser/foredrag

Følg løbende med her på hjemmesiden
– nye kurser vil blive annonceret på forsiden.


Om mig

Klinikkens indehaver er Kirsten Palmvang, født 1955, statsautoriseret klinisk diætist og cand. scient. soc.

Jeg har 10 års erfaring som diætist/vejleder i klinisk ernæring fra københavnske hospitalers medicinske (bl.a. endokrinologisk- (diabetes og stofskiftesygdomme), og onkologisk- (kræft i lunger, bryst og æggestokke) og kirurgiske afdelinger (ofte diabetes), fra en børneafdeling (incl. diabetes) og fra et geriatrisk genoptræningscenter). Overvægt eller undervægt var i alle afdelinger gennemgående temaer.

Om spiseforstyrrelser har jeg tidligere samarbejdet med psykologer: Anoreksi, bulimi, tvangsoverspisning (BED) og ortoreksi (overdrevet fokus på sundhed og det at spise sundt). Med voksne klienter foregik dette i Det gule Hus på Nørrebro under Rigshospitalets psykiatriske afdeling. Med børn på børneafdelingen, Glostrup Hospital. Nogle børn med diabetes igennem hele barndommen udviklede i puberteten anoreksi.

Jeg har 15 års erfaring som lektor og underviser på lærer-, pædagog, sygeplejeuddannelsen og på uddannelsen til Professionsbachelor i ernæring og sundhed – og jeg har været sundhedskonsulent i kommuner.

Har i 15 år ligeledes været censor for Undervisningsministeriet på uddannelsen til Professionsbachelor i ernæring og sundhed, på læreruddannelsens undervisningsfag (linjefag), madkundskab og på den pædagogiske diplomuddannelse i sundhed.

Altid har jeg beskæftiget mig med emnerne sundhed og sundhedsfremme - ernæring, mad, måltider og fødevarer.

Jeg ser mig selv først og fremmest som formidler og har ikke nogen større glæde, end når jeg kan formidle svært stof, så det bliver let at forstå for ”ikke fagfolk”, dvs. så mennesker også uden specielle forudsætninger kan opleve den største succes.Klinisk diætist v./ Kirsten Palmvang

v/ Kirsten Palmvang
Bispehøjen 86
4300 Holbæk
Cvr. 35941088

Tlf. 22295876
E-mail: kirsten.palmvang@gmail.com

Åbningstider

Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk